groeienontwikkelingvooriedereen.nl

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel

Doelgroep 1

Instellingen, scholen, verenigingen aan wie we advies geven en begeleiden in het opzetten en of creëren van producten die hun klanten afnemen. Bijvoorbeeld het opzetten van Bredeschool en buitenschoolse activiteiten, zodat de school net even de stap verder kan zetten waar onderwijs ophoudt. Het opzetten van huiswerkbegeleiding op schoolniveau, het opzetten van clubs buiten schooltijd, het organiseren van evenementen/ toernooien en allerlei kampen, het bieden van workshops en trainingen. Het adviseren op het gebied van schoolverzuim en of dreigend schoolverzuim en het aanbieden van programma’s op dat gebied. Het opzetten van een weekendschool en het opzetten van een opvang voor zorgleerlingen. Wij kunnen ook zorgdragen voor het ontwikkelen, schrijven en implementeren van projecten.

Ook kinderdagverblijven kunnen zich melden voor het coachen van pedagogische medewerkers, zowel de leidsters die voor de groepen staan als de leidinggevenden. Ook is er voor het totale team een mogelijkheid tot het
teamcoaching . Verder helpen wij bij het schrijven en aanpassen van de pedagogische beleidsplannen en het organiseren van workshops in het kader van deskundigheidsbevordering.

Voor doelgroep 1 zijn dat:

Sport

Educatief

Kunst en Cultuur

Ouder en opvoedingsondersteuning/ begeleiding

Kleine projecten

Buurtwerk

Zumba

huiswerkbegeleiding

Muzieklessen

Beter met thuis

Organiseren van diverse kampen en andere evenementen

Kinderfeestjes organiseren

zaalvoetbal

summerschool

Tekenen en schilderen

Beter omgaan met pubers

studentenuitwisselingsprojecten

Restaurant

basketbal

summercourse

Kleding maken

Horizonmethodiek

coachproject

Kleding en of spelgoedruilbeurs

tafeltennis

weerbaarheidtrainingen

brassband

Workshop/trainingen op aanvraag

Advies en begeleiding op het gebied van schooluitval

Voedselbank

handbal

examentrainingen

dansen

Kinderen in echtscheidingssituaties

buitenschoolse beleid en begeleidingsplan

Streetpro

De klanten kopen/ huren ons product, omdat ze zelf de tijd en de deskundigheid om het zelf te doen niet in huis hebben, terwijl al de bovengenoemde zaken wel nodig zijn voor hun leerlingen.

You are here